Sambata dimineata terenul de rugby din Valea Aurie  a fost gazda Cupei 1 Iunie 2013. Organizat de CSR Sibiu in parteneriat cu Directia Judeteana de Sport si  Tineret Sibiu si cofinantat de Consiliul Judetean Sibiu prin Serviciul Public Sala Transilvania, evenimentul a adus impreuna toti miciii rugbysti din Sibiu, copii de 6 ani si tineri de 16, iar printre spectatori tineri de… 70 de ani.

Cei 70 de copii prezenti la eveniment au jucat meciuri de rugby si rugby-tag, buna dispozitie si placerea de a juca luand rapid locul ideii de competitie. Astfel, cel mai placut moment pentru „Cei mari” a fost jocul in care au jucat amestecati copiii de la CSR Poplaca Sibiu si CSS Soimii.

Cei mai mici au jucat rugby-tag. Inafara meciurilor „pe categorii”, copiii din ciclul primar s-au amestecat cu cei din ciclul gimnazial ai scolilor din Poplaca si Sibiu si au invitat chiar si parinti la joc.

Castigatorii de anul acesta, au fost ca si in editia de anul trecut, copiii. Cu ajutorul sponsorilor, partenerilor si sustinatorii acestui eveniment, fiecare copil a primit cate un mic cadou.

Multumim sponsorilor si partenerilor: Consiliul Judetean SibiuCSM SibiuDirectia Judeteana de Sport si  Tineret SibiuClubul LiquidRestaurant DelisDual DistriconSimpa SibiuConsulting GrupClaire S HandmadeTop Net. De asemenea, multumim benevolilor care au ajutat la buna desfasurare a acestui eveniment.