In acest week-end se disputa etapa a doisprezecea din Superliga CEC Bank.

superliga

Calculele fiind facute, cele patru echipe pentru play-off si cele trei pentru play-out fiind deja stabilite, mizele acetor ultime partide le reprezinta  pregatirea pentru faza urmatoare, obtinerea unor castiguri mentale in fata adversarilor si bucuria suporterilor.

La nivelul superior al clasamentului, in aceasta etapa se va disputa meciul dintre Baia Mare si Farul. In etapa trecuta constantenii au cedat greu in fata campioanei Timisoara si baimarenii au cedat la fel de greu in Ghencea. Daca obtin bonusul ofensiv, baimarenii vor trece inaintea Stelei in clasament, si in functie de jocul rezultatelor, vor putea ocupa chiar prima pozitie. Constantenii pot demonstra ca nu vor intra in semifinale cu un rol de figurant si ca transferurile facute au adus un plus-valoare echipei. Constantenii nu au reusit pana acum nici o victorie impotriva celorlalte trei echipe calificate in play-off. Meciul se va disputa vineri 19.07 de la ora 10:00 si va fi transmis pe www.rugbytv.ro .

Tot in 19 iulie de la ora 10:00 se va disputa la Timisoara mciul dintre Timisoara si CSM Olimpia Bucuresti. Mari favoriti sunt timisorenii, ocupanti temporari ai locului II in clasament, neinvinsi pe teren propriu.

Pe 20 iulie se va disputa derbyul codaselor. Pe Cluj Arena, gazdele au ocazia sa paraseasca ultima pozitie a clasamentului. Ardelenii pornesc cu prima sansa, atat din prisma lotului, pe care si l-au intarit pe cand Dinamo a pierdut cativa jucatori, cat si din prisma rezultatelor de-a lungul sezonului. Meciul va fi transis pe TVR2.

Sursa: http://www.super-liga.ro/