Astazi s-a reluat Superliga CEC Bank. Etapa a 11 programeaza meciurile: Steaua- Baia Mare, Farul- Timisoara si CSM Bucuresti- U Cluj.

superliga

Dupa pauza competitionala in care echipele din Superliga au efectuat mai multe transferuri, echipele din careul de asi au avut ocazia sa-si masoare fortele si sa evalueze rentabilitatea transferurilor.

Timisoara s-a impus si la malul marii in fata constantenilor, dupa victoria din tur. Astazi echipa de pe Bega s-a impus cu 18-16, permitand gazdelor sa obtina punctul bonus defensiv in ultima faza a meciului. Constantenii ar fi putut obtine chiar si victoria daca demiul Jantjies ar fi transformat lovitura de pedeapsa suplimentara acordata echipei gazda la centrul terenului in prelingirile partidei.

Duelul primelor doua clasate a avut loc la Bucuresti. Steaua a primit vizita Zimbrilor din Baia Mare. Echipa gazda s-a impus cu emotii cu 15-13, in ultimul minut baimarenii ratand transformarea care ar fi putut aduce egalizarea.

In clasament Steaua ocupa locul I cu 36 de puncte in 10 meciuri, urmata de Timisoara 34p-9meciuri si Baia Mare 32p- 9 meciuri. Pe ultimul loc care duce in semifinale se afla Constanta, cu 26 de puncte in 10 meciuri.

Maine e programat un meci important pentru evitarea play-outului; CSM Bucuresti primeste vizita Universitatii Cluj. Meciul va fi transmis in direct pe internet pe www.rugbytv.ro .

 

Surse: http://frr.ro/http://www.super-liga.ro