Etapa a cincea si ultima din editia 2013 a European Nations Cup programeaza partidele:

Rusia- Belgia. Rusia are nevoie de o victorie pentru a-si asigura locul III in grupa si pentru a pastra seprante ca la sfarsitul campaniei de calificari sa ocupe pozitia a dua calificanta la RWC 2015, sau a treia, care duce la baraj. Dupa meciul foarte bun facut in Spania, ruseuropean-nations-cupii sunt favoriti. Belgienii par sa-si fi pierdut suflul dupa inceputul foarte bun de campanie, dar sunt echipa-surpriza a acestei editii.

Spania-Portugalia este meciul intre cele doua mari deceptii ale turneului 2013. Aflate pe ultima pozitie, gazdele isi doresc o victoria care sa le ofere posibilitatea de a depasi “diavolii negri” in clasament. Portugalia trebuie sa invinga pentru a ramane in lupta pentru locul III al editiei 2013-2014, care le da sperante pentru Cupa Mondiala.  Meciul poate fi urmarit de la ora 17:00 prin intermediul siteului  Lelostream.

Capul de afis este finala acestei editii, meciul dintre Stejari si Lelos. Partida va incepe la ora 15:00 si va putea fi urmarite pe TVR, TVRHD, www.rugbytv.ro .

1 comentariu la “CEN etapa finala: Spania-Portugalia live pe net

Comentariile sunt închise.