Duminica echipa CSR Sibiu a participat la Cupa orasului Sacele la rugby in 7. Copiii descoperiti de Prof Ovidiu Popovici la Scoala Poplaca au participat la un puternic turneu de 8 echipe, alaturi de echipele: Valahii Tartasesti 1 si 2, CSR Sacele, RC Antonio Junior Bucuresti, Soimii Bucuresti, Gringos Cristian si Aurora Baicoi.

DSC_0217

La sfarsitul acestui turneu echipa noastra a ocupat locul III, suferind o infrangere la limita (10-15) in fata vicecampionilor din Tartasesti si inregistrand doua victorii, 20-10 si 15-0 in fata echipelor RC Antonio Junior si Gringos Cristian. La categoria U8, Eric Bucur a jucat alaturi de colegii de la Sacele. La aceasta categorie, toate echipele au ocupat la egalitate locul I.

DSC_0369

Horia Stoica, antrenor CSR Sibiu:

Multumim parintilor care ne-au insotit si sustinut in deplasarea la Sacele, dar si jucatorilor care si-au demonstrat inca o data curajul si solidaritatea. La acest frumos turneu am aratat ca o adevarata echipa. Faptul ca am jucat cu adversari de acelasi calibru fizic a contribuit mult la obtinerea victoriilor si la moralul echipei. Felicit organizatorii petru acest regal rugbystic, care a reunit in jur de 300 de parinti, copii, antrenori si arbitri la o zi minunata de rugby.

Mai multe imagini in curand pe galeria foto PICASSA a CSR Sibiu