Clubul sibian a inscris in acest sezon o echipa in Campionatul National U 17. Campionatul se disputa in doua faze, faza regionala si un turneu final.

Proiectul echipei sibiene este unul pe termen lung. Prof Fugigi Calin, antrenorul echipei sibiene: Am inceput acest campionat cu o echipa formata din multi debutanti. Speram ca jucatorii sa se adapteze cat mai rapid cu sistemul competitional si cu multa munca si seriozitate sunt sigur ca vom rausi sa avem si rezultate.

SAM_8642

In faza zonala Translvania, sibienii joaca alaturi de coegii rugbysti de la Rosia Montana, Brasov si cei de la Gens Cluj. Echipele au avut unele probleme a se conforma rigorilor federale, trei din cele patru echipe inregistrand in clasament cateva infrangeri, chiar duble infrangeri la masa verde. Prof Fugigi: ” suntem multumiti ca baietii au putut juca meciurile, atat noi cat si adversarii nostri fiind interesati in primul rand de evolutia jucatorilor, de progresul lor.”

Soimii- CS Gold Rosia Montana

La CSS Soimii au debutat si doi jucatori formati la CSR Poplaca Sibiu de catre prof Popovici Ovidiu. Dani Barza si Stefan Pitu si-au facut debutul pe posturile de tragator/linia a treia respectiv aripa. La antrenamentele echipei sibiene mai participa inca trei jucatori proveniti de la echipa poplaceana.

2 comentarii la “CSS Soimii Sibiu- debut in Campionatul U17

  1. bravoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo…….si eu joc de 3 luni si imi place tare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

Comentariile sunt închise.