frrWeek-endul acesta se joaca etapa a treia a Diviziei Nationale la Rugby.

Sambata sunt programate trei partide:

Stiinta Petrosani- RCM Galati. Studentii din Valea Jiului vor sa recupereze punctele „pierdute”saptamana trecuta la Iasi si sa se apropie in clasament de Iasi si Buzau. Galatenii merg la Petrosani sa-si vanda scump pielea, incurajati de prestatia buna impotriva liderului din Buzau.

CSUAV Arad – CSPoli Agro Iasi. Iesenii merg la Arad dupa doua victorii. O victorie ar mentine echipa moldoveana pe podium. Aradenii au pierdut etapa trecuta la Navodari niste puncte care se pot dovedi importante in lupta pentru ocuparea unui loc pe podium la sfarsitul sezonului regulat.

RC Barlad- CS Navodari. Cel putin pe hartie moldovenii sunt favoriti in fata noilor promovati. Barladul vizeaza prima victorie pe teren propriu. Gazdele au o aparare buna, dar Navodariul a aratat o mare foame de puncte saptamana trecuta pe litoral impotriva Aradului.  Meciul se va juca intre experienta gazdelor si entuziasmul oaspetilor.

Duminica se va disputa partida dintre RCM Stejarul Buzau si Bucovina Suceava. Liderul neinvins primeste vizita unei echipe sucevene care nu a cunoscut inca gustul victoriei. Marea favorita este deci echipa gazda.

Sursa: super-liga.ro