In 21 septembrie a avut loc la Sibiu memorialul Bebe Boboc, editia 2013. Memorialul de anul acesta a gazduit doua evenimente, un meci de seniori si unul de veterani.

In partida de old-boys s-au intalnit fosti rugbysti din Sibiu si Alba, unii din ei fosti elevi ai lui Bebe Boboc. Elementul central al partidei a fost fair-playul, unii din jucatorii sibieni trecand si in tabara amicilor din Alba. Meciul a fost punctat de cateva actiuni spectaculoase si de multe incercari.

Intalnirea dintre echipele de seniori ale CSM Sibiu si CSU-CFR Brasov a contat si ca meci oficia in campionatul Diviziei A, seria Vest. Meciul fiind unul fara miza in campionat, sibienii avand asigurata pozitia a doua in clasament in urma brasovenilor, a fost unul spectaculos, cu multe incercari si ulte atiuni reusite de o parte si de cealalta. La final echipa de sub Tampa, dand dovada de o conditie fizica mai buna, s-a impus meritat cu scorul de 34-22, 6-3 la incercari.

Repriza a treia a celor doua partide a fost momentul in care echipele participante si jucatori merituosi ai rugbyului sibian au primit cupe in memoria celui care a fost unul din motoarele rugbyului sibian, Bebe Boboc.

Inregistrari video de la acest eveniment puteti viziona pe canalul nostru Youtube: CSRugbySibiu .