Rugbysti, fosti rugbysti, suporteri ai rugbyului sibian si rugbysti in devenire si-au dat intalnire sambata 3 septembrie la stadionul de rugby din Valea Aurie in memoria celui care a fost principalul om de rugby al Sibiului, Bebe Boboc.

S-au intalnit copii si nepoti de rugbysti cu rugbysti-parinti sau chiar bunici pentru a simti din nou bucuria de a juca rugby impreuna, de a marca o incercare, de a da o pasa si de a asculta povestile din vremurile boeme ori cele din vremurile marii performante a rugbyului sibian.

Toata suflarea rugbystica a Sibiului, jucatori, antrenori, manageri, sustinatori s-a adunat nu doar pentru a sarbatori rugbyul, dar si pentru a stabili un moment de pornire in relansarea activitatii rugbystice pe malul Cibinului.

Razvan Borcan, presedinte CSM Sibiu: ” A fost foarte placut sa vedem toate cluburile de rugby sibiene reprezentate la acest memorial. Nu doar ne-am bucurat de jocul de rugby, dar am avut ocazia sa facem o evaluare corecta si concreta a starii rugbyului din Sibiu si sa demaram discutii si parteneriate pentru dezvoltarea pe termen mediu si lung si pentru o crestere sanatoasa si durabila a rugbyului sibian. Vom incerca, alaturi de sustinatori sa facem din stadionul Bebe Boboc un adevarat stadion de rugby, iar alaturi de cluburile de copii si juniori vom incerca sa ridicam stacheta, atat la numar de practicanti cat si la calitatea formarii. De altfel, zilele acestea vom semna un protocol de colaborare intre CSM Sibiu si CSR Sibiu.”

2 comentarii la “Memorialul Bebe Boboc 2016- intalnirea generatiilor

Comentariile sunt închise.