In acest weekend se vor disputa meciuri la toate categoriile de varsta.

Competitiile seniorilor programeaza meciuri foarte echilibrate in competitiile Superligii si a Diviziei Nationale.

In Superliga, liderul la zi – Steaua- intalneste Timisoara. Banatenii au jucat doar un meci in acest campionat si merg la Bucuresti pentru a cauta prima victorie a sezonului. Echipa militara poate sa-si consolideze pozitia de lider al clasamentului incepand cu o victorie confruntarile cu principalele contracandidate la un loc avantajos in semifinale. Meciul poate fi vizionat pe TVR2 si rugbytv.ro sambata de la ora 11:00.

Meciul dintre CSM Bucuresti si U Cluj se anunta de asemenea unul echilibrat. Desi anul trecut cele doua echipe nu au avut vreo sansa la prezenta in semifinale, anul acesta, atat CSM cat si U Cluj isi doresc prezenta in primele patru echipe ale tarii. Ambele au fost invinse de Farul si urmarsc obtinerea primei victorii in aceasta editie. Meciul poate fi vizionat pe rugbytv.ro sambata de la ora 15:00.

Farul- Dinamo pare cel mai dezechilibrat meci al etapei, dar traditia meciurilor dintre cele doua echipe ne spune ca orice se poate intampla. Meciul poate fi vizionat pe rugbytv.ro sambata de la ora 15:00.

In Divizia Nationala capul de afis il tine meciul dintre Barlad si Iasi. Meciul “codaselor” se va juca la Arad, intre CSU AV si RCM Galati. Galatenii au pierdut clar primele doua meciuri in fata unor echipe cu pretentii la play-off iar aradenii au pierdut greu la Suceava. In meciul dintre Suceava si Navodari moldovenii sunt favoriti desi echipa de la malul marii a avut evolutii bune in primele doua etape, in ciuda infrangerilor. Toate meciurile sunt programate sambata de la ora 10:00.