Campia Turzii a gazduit prima etapa a Campionatului Regional de minirugby Transilvania. Turneul a coincis cu memorialul Bortis, Giurgiu, Kovacs. Echipa sibiana a participat in competita U14 si U15, iar “piticul” David Boccaletti a jucat alaturi de echipa gazda in competitia U10.

Galeria foto de la acest turneu este disponibila AICI  si filmari, AICI .

Primul turneu pentru David a insemnat prima victorie si primul placaj intr-un turneu chiar daca nu i-a adus prima incercare.

Echipa “mare” a participat in competitiile U14 si U15.

La U14, echipa noastra a ocupat pozitia a treia, in urma mai experimentatilor parteneri de joc de la Campia Turzii si Baia Mare.

La categoria U15 tinerii sibieni au ocupat aceeasi pozitie a treia, devansati fiind de data aceasta de CSM Campia Turzii si U Cluj.

Horia Stoica, antrenor CSR Sibiu: ” Acest turneu a fost o foarte buna metoda de evaluare atat a echipei noastre cat si a nivelului de joc la categoriile la care am jucat. Am fost placut surprinsi de cunostintele tactice ale adversarilor si de calitatea jocului in general a campionilor din Campia Turzii,  dar si de calitatea tehnica in aparare a echipei noastre, de curaj si daruirea pe teren. Mai avem de lucrat insa la faza de atac, la disciplina si la disciplina tactica pentru a ajunge sa ne batem cu cei mai buni.”

Urmatoarea actiune a echipei noastre este Cupa Cibinium, in 17-18 mai, la Sibiu, turneu organizat in colaborare cu DJST Sibiu si Primaria Sibiu.