Ieri si azi s-au disputat partide in cele trei divizii de seniori.

frr

In Divizia A, etapa a 6-a,favoritele s-au impus clar:

in Grupa Sud Metrorex a invins clar pe Sportul, 55-17, 9-3 la incercari, obtinand si punctul bonus ofensiv.

In Grupa Vest Brasovul isi continua marsul spre finala Diviziei printr-o victorie fara dubii la Arad, 39-17, 5-2 la incercari.

In Divizia Nationala Petrosaniul s-a impiedicat pe teren propriu in fata Buzaului. Buzoienii au obtinut si bonusul ofensiv intr-un meci pe care l-au castigat in Valea Jiului cu 32-21. Aradul a zdrobit Barladul, 6-1 la incercari, 40-10 scor final, obtinand a treia victorie a sezonului, dupa cela cu Galatiul si Suceava. Galatiul a reusit prima victorie in Divizia A, in fata Navodariului, cu scorul de 31-12, 4-2 la incercari. Iasiul si-a respectat blazonul, invingand pe Suceava cu 22-15. In urma acestei etape, lupta pentru ultimul loc in play-off si evitarea play-outului se va da in 3, intre Suceava, Petrosani si Arad, dar nici echipa din Barlad nu se poate considera calificata la terminarea turului.

superliga

In Superliga lucrurile sunt clare: Farul, Steaua, Baia Mare si Timisoara merg in play-off, Dinamo, CSM Bucuresti si Clujul in play-out. Avand in vedere ca jocurile din fazele finale vor incepe  cu 0 puncte in clasament, este foarte interesant de urmarit gestiunea grupului pe care antrenorii o vor face in ultimele 3-4 meciuri. Ce jucatori vor fi odihniti? Ce jucatori vor primi mai mult timp de joc in vedera play-off/play-out? Timisoara a luat bonusul ofensiv cu Steaua, 4-1 la incercari, 29-13 rezultat final, Farul a invins la Cluj cu 34-22 si bonus ofensiv, iar CSM s-a impus in fata lui Dinamo.