Week-endul trecut echipa de old-boys a Sibiului a primit vizita echipei similare a clubului din Melun (Franta).

Atmosfera in jurul acestui meci a fost una de sarbatoare, la meci participand si rugbysti sibieni aflati pe alte meleaguri: Vasile Paculea, Dorin Urdea, Bogdan Rascanu, Christian Ipsen, George Oprisor, Paul Gligorea si bineinteles Radu Fugigi, cel care alaturi de Calin Fugigi au pus la punct vizita francezilor.

Meciul a fost precedat de o sedinta tehnica vineri seara in care s-a evocat sp(i)ritul fair-play al jocului de rugby. Fiind deja a doua vizita a francezilor in Romania s-a trecut rapid peste formalitati si jucatorii celor doua echipe au intrat in detalii tehnice specifice rugbyului de veterani.

La inceputul partidei francezii au prezentat deja clasicul haka ” Dans le pays de Radu”.

Meciul propriu-zis a avut patru reprize de 20 de minute, in ultima repriza jucatorii celor doua echipe jucand amestecati, pentru placerea jocului si a spectatorilor.

Actiuni din Repriza I .

Actiuni din Repriza a II a .

Incercare Fugigi contra Fugigi, Repriza a III-a .

„Repriza a treia”, devenita astfel a cincea a tinut o zi si jumatate, la acest capitol meciul incheindu-se nedecis. Pentru a putea decide invingatorii, sibienii sunt invitati in primavara anului viitor sa acorde revansa francezilor in sudul Parisului.

In frumosul decor al muntilor Cindrel, petrecerea a fost animata de momentul folclorit oferit de  Ion Harsan .

Filmele pot fi vizionate facand click pe cuvintele scrise cu rosu.