In Divizia A,grupa Sud Mangalia a zdrobit pe Metrorex chiar in Bucuresti, 59-20, obtinand bonusul ofensiv si consolidandu-si pozitia de lider al grupei. In grupa Vest, Brasovul s-a impus dupa cum era de asteptat, obtinand si punctul bonus ofensiv la Arad. Echipele din Brasov si Mangalia sunt singurele neinvinse din grupele lor, favorite la castigarea seriilor respective.

Etapa a 6-a din Divizia Nationala a fost una previzibila, Barladul, Iasiul si Buzaul reusind victorii cu bonus ofensiv, singurul meci care parea echilibrat fiind cel de la Suceava, intre CSM Bucovina Suceava si Stiinta Petrosani. Chiar daca au castigat „la eseuri”, studentii din Valea Jiului au plecat invinsi din Moldova cu scorul de 32-17. Rezultate: Buzau-Arad 31-7, Navodari-Iasi 0-43, Barlad-Galati 52-10.

superligaIn Super-Liga, Farul pare sa-si fi acontat biletele pentru play-off, dupa victoria categorica in fata dinamovistilor. Avand in vedere programul ramas Dinamo mai poate spera la maxim 10 puncte (socotind victorii cu bonus ofensiv cu CSM Bucuresti si la Cluj) iar Farul are deja un avans de 9 puncte si o deplasare la Cluj.  Steaua s-a impus sa pas in fata studentilor clujeni, 63-10 si a preluat sefia clasamentului. La Baia Mare, maramuresenii si banatenii au incheiat meciul la egalitate, 18-18, si vor merge impreuna cu Steaua si cel mai probabil Farul in play-off.

Surse: http://www.super-liga.ro , http://www.planetaovala.ro