Rugby Romania: programul week-endului

In acest week-end se vor disputa etapele a VIII-a din Divizia Nationala si a VII-a din Divizia A.

frr

In Divizia A, grupa Sud, Mangalia primeste vizita Grivitei. Grivita are nevoie de o victorie pentru a ramane in lupta pentru locul II cu Metrorex, dar Mangalia este neinvinsa pana acum si o victorie ar aduce si mai aproape Mangalia de castigarea grupei.

In grupa Vest, la Arad se da lupta pentru locul II. Intr-o grupa dominata autoritar de Brasov, Sibiul si Aradul si-au impartit pana acum victoriile, fiecare echipa valorificand avantajul terenului propriu. Sibienii doresc sa obtina prima victorie in deplasare din acest sezon.

Divizia Nationala:

La Navodari Petrosaniul va lupta pentru a-si consolida pozitia a patra in clasament, cea care duce in play-off. Macinata de accidentari, echipa din Valea Jiului a avut niste rezultate sub asteptari in ultimele etape, rezultate care au ajutat contracandidatele la un loc in play-off sa se apropie in clasament.

Suceava primeste vizita Aradului. Moldovenii sunt favoriti in acest meci si o victorie ar putea sa-i duca pe locul IV, chiar III in clasament. Echipa din Arad are insa si ea sansa ei, aflandu-se la sfarsitul turului la doar un punct in spatele echipei sucevene.

Ocupanta actuala a locului III, RC Barlad, are un meci greu la Buzau, impotriva ocupantei locului II.

Liderul Poli Agro Iasi se deplaseaza pentru un meci usor, cel putin “pe hartie”, la Galati.

This entry was posted in Rugby and tagged , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.