In acest week-end se vor disputa etapele a VIII-a din Divizia Nationala si a VII-a din Divizia A.

frr

In Divizia A, grupa Sud, Mangalia primeste vizita Grivitei. Grivita are nevoie de o victorie pentru a ramane in lupta pentru locul II cu Metrorex, dar Mangalia este neinvinsa pana acum si o victorie ar aduce si mai aproape Mangalia de castigarea grupei.

In grupa Vest, la Arad se da lupta pentru locul II. Intr-o grupa dominata autoritar de Brasov, Sibiul si Aradul si-au impartit pana acum victoriile, fiecare echipa valorificand avantajul terenului propriu. Sibienii doresc sa obtina prima victorie in deplasare din acest sezon.

Divizia Nationala:

La Navodari Petrosaniul va lupta pentru a-si consolida pozitia a patra in clasament, cea care duce in play-off. Macinata de accidentari, echipa din Valea Jiului a avut niste rezultate sub asteptari in ultimele etape, rezultate care au ajutat contracandidatele la un loc in play-off sa se apropie in clasament.

Suceava primeste vizita Aradului. Moldovenii sunt favoriti in acest meci si o victorie ar putea sa-i duca pe locul IV, chiar III in clasament. Echipa din Arad are insa si ea sansa ei, aflandu-se la sfarsitul turului la doar un punct in spatele echipei sucevene.

Ocupanta actuala a locului III, RC Barlad, are un meci greu la Buzau, impotriva ocupantei locului II.

Liderul Poli Agro Iasi se deplaseaza pentru un meci usor, cel putin „pe hartie”, la Galati.