Sambata 1 Octombrie rugbyul sibian incepe un nou sezon.

Echipa de seniori a CSM Sibiu va intra prima in competitii, sambata de la ora 11, in compania echipei Tomitanii Constanta, intr-un meci contand pentru Divizia A.

Meciul se va desfasura pe stadionul de rugby Bebe Boboc de pe Aleea Calaretilor din Sibiu.

csm-afis

CSM Sibiu se prezinta in fata unei echipe care anul trecut a obtinut medalia de bronz in campionatul national U20, cu numerosi jucatori in loturile nationale de juniori si tineret. Echipa sibiana a fost si ea puternic intinerita fata de sezonul trecut, alaturi de capitanul Arion facandu-si aparitia numerosi tineri crescuti la CSS Soimii Sibiu.

In urmatoarele etape ale turului, CSM Sibiu va juca in deplasare la Bucuresti, impotriva echipelor Sportul Studentesc, Dinamo U20 si Grivita Bucuresti pe 8, 15 si 22 octombrie.

Razvan Borcan, CSM Sibiu: ” vom avea un sezon la fel de dificil ca anul trecut. Multi jucatori mai in varsta au agatat ghetele-n cui si au fost inlocuiti de juniori crescuti aici, la Sibiu. Vom incerca sa compensam lipsa de experienta cu dorinta tinerilor si bucuria lor de a juca rugby. Obiectivul principal este sa sudam aceasta echipa tanara si sa ne pregatim pentru a ataca returul cu un grup mai unit, mai rodat si mai experimentat. Ne dorim sa ajungem sa avem si noi sustinerea pe care sportul cu balonul oval o merita si sa readucem pe stadionul Bebe Bobic meciuri din elita rugbyului romanesc. Ne bucura ca lumea in general si in special sponsorii incep sa se arate interesati de acest frumos sport. Multumim pentru sustinere tuturor celor care sunt alaturi de noi . “