La sfarsitul saptamanii trecute au avut loc turneul Memorial Cristi Brebu si etapa I a Campionatului Regional de mini-rugby Transilvania.

Micii rugbysti sibieni au participat la cele doua evenimente.

Sambata echipele U8 (copii sub 8 ani) si U10 (copii sub 10 ani) au dat primele teste la scara reala. Nu a fost usor, sibienii intalnind campioana Romaniei en-titre U8- Wariors Timisoara, Keksemet (Ungaria) si Soimii Campia Turzii, o echipa cu traditie in mini-rugbyul transilvanean.

Totusi copiii au reusit sa se bucure de rugby, de meciuri, de primele pase, placaje ori incercari.  Clara a dat pase, Eric a fost locomotiva care a tras echipa dupa el, Tristan, Lucas si Igor au fost ziduri greu de trecut in fata atacurilor adverse, Darius si David s-au luptat cu mult curaj, Stefan si Bogdanel au savurat fiecare moment pe teren cu zambetul pe buze si au mers inainte dupa fiecare placaj primit, Patrick si Darius au luptat pentru recuperarea balonului.

Mai multe fotografii de la turneu pe albumul Google Photos aici.

A urmat vizionarea meciului Timisoara Saracens-Edinburgh, apoi o seara de relaxare cu pizza si jocuri, avand in vedere ca duminica urmau sa inceapa treburile „serioase”.