Week-endul trecut micii rugbysti de la CSM-CSR Sibiu au avut parte de multa multa actiune.

Vineri seara, echipa U 10a CSM-CSR a facut un antrenament impreuna cu colegii de la Warriors Timisoara, urmat de o cina impreuna. A fost nu doar o ocazie de a se antrena mai eficient dar si de a se cunoaste mai bine cu colegii de generatie.

Sambata au inceput “treburile serioase”: etapa a treia a Campionatului Regional de Rugby Transilvania. Organizata de CSS Soimii Sibiu si FRR pe stadionul Municipal, aceasta etapa a strans impreuna in jur de 150 de copii din centrele Timisoara, Cluj, Campia Turzii, Baia Mare, Mihai Viteazu si Sibiu. Anul acesta Campionatul este rezervat echipelor U10 si U 12, copii nascuti intre 2005 si 2008.

La categoria U 12 CSS Soimii Sibiu a ocupat locul IV, dupa echipele din Timisoara, Campia Turzii si Mihai Viteazu.

La U10, CSM Sibiu a obtinut locul 3 la egalitate cu CSM Campia Turzii, dupa un meci in care apararile celor doua echipe au fost de netrecut: 0-0. Finala s-a disputat (ca de obicei anul acesta) intre Baia Mare si Timisoara, invingatori fiind (din nou ca de obicei anul acesta) razboinicii Timisoarei.

Cluburile participante au profitat de acest eveniment pentru a organiza si meciuri amicale la categoria U14 si U 8.

Horia Stoica, antrenor CSM Sibiu: Am avut parte de un turneu foarte bun, atat din punct organizatoric cat si sportiv. Sunt multumit de ce a jucat copii in aparare impotriva echipelor din Campia Turzii, mai putin multumit de faza de atac si de lipsa organizarii in aparare cu Timisoara si Baia Mare. Suntem pe drumul cel bun, reusin sa placam si sa recuperam baloane, greselile in atac sunt mai putine, pierdem mai putine baloane in contact. Cel mai important este insa ca celor mici la place sa joace, se bucura de fiecare actiune de joc si imi place cand vad ca mereu incearca sa se depaseasca, chiar daca uneori mai fac si greseli.

Cu o etapa inaintea terminarii turului Campionatului, CSM Sibiu ocupa pozitia a patra in clasament, la egalitate cu Soimii Campia Turzii, la 5 puncte in spatele echipei CSM Campia Turzii.

Clasament U10:

1.Timisoara 48 p

2.Baia Mare 45 p

3.CSM C Turzii 42 p

4.CSM Sibiu 37 p

4.Soimii C Turzii 37 p

6.Viitorul Cluj Napoca 23 p

7.Olimpic Vadul Crisului  13 p

Mai multe filmari puteti urmari pe pagina noastra Youtube si fotografii in albumul Google Photos