Franta si Irlanda au incheiat la egalitate meciul din etapa a patra a turneului, 13-13.

6n

Meciul afost unul dominat de jocul cu piciorul, jumatate din baloane fiind jucate cu piciorul. Irlanda a avut din nou o prima repriza buna, dar s-a aratat din nou sterila si nesigura la finalizare. Posesia si teritoriul au apartinut in prima repriza verzilor, care nu au stiut insa sa concretizeze oportunitatile create. Francezii s-au aparat exact, singurul moment in care irlandezii au trecut linia de tinta fiind urmarea unui mol dintr-o margine. Francezii nu au aratat multe calitati in ofensiva, singurele oportunitati fiind date de pasele cu piciorul ale lui Michalak pentru aripi.

In repriza a doua jocul s-a echilibrat, Franta a trecut mai des centrul terenului, irlandezii au gresit mai mult si Parra a adus Franta la doar o incercare transformata de irlandezi, transformand o lovitura de pedeapsa dificila. In unul din putinele momente in care Cocosii au intrat in 22ul treflelor, Picamoles a inscris tot in urma unui mol, iar Michalak a adus egalitatea, transformand incercarea.

Singurele evenimente importante pana la sfarsitul meciului au fost cele trei accidentari in tabara irlandeza.

Meciul nu a fost unul spectaculos. Jocul prestat ieri reflecta exact pozitia in clasament a celor doua echipe, in urma pragmaticilor scotieni si spectaculosilor galezi.

 Surse: http://www.rbs6nations.com/, frr.ro