In 2014, clubul nostru a reusit sa isi depaseasca performantele si rezultatele obtinute anul trecut, multumita sustinerii primite de la CSM Sibiu, de la autoritatile locale- Consiliul Local Sibiu prin Primaria Sibiu  si DJST Sibiu si a sponsorilor: Simpa si Carpatica.

DSC_0317

Cupa Cibinium, noul nume al traditionalului turneu “Cupa 1 Iunie” a devenit cel mai mare turneu de minirugby organizat in ultimii 20 de ani la Sibiu. CSR Sibiu a raspuns din nou prezent la invitatia organizatorilor “Sibiu Challenge”, standul si terenul de rugby fiind ocupate aproape toata ziua de amatori ai jocului cu balonul oval, sau doar curiosi.

Anul acesta jucatorii de la CSR Sibiu au participat la mai multe competitii la nivel regional. Cel mai bun rezultat al clubului nostru a fost locul III ocupat la Cupa Orasului Sacele, un turneu de rugby in VII rezervat jucatorilor nascuti in 2000 si 2001. La acest turneu tinerii sibieni au reusit sa invinga cluburi cu pretentii la titlu, precum RC Antonio Junior sau RC Cristian, fiind depasiti la mare lupta (10-5, 2-1 la incercari) doar de catre finalista Valahii Tartaresti. Pustii Eric Bucur si David Bocaletti au jucat alaturi de colegii de la Timisoara sau Campia Turzii la categoria “U10” la fiecare turneu la care clubul a fost prezent.

DSC_0369

In celelalte competitii, grupa 1999-2000, intarita si cu jucatori mai mici, nu a facut doar act de prezenta, ci si-a imbunatatit jocul si performantele de la meci la meci, de la turneu la turneu.

Ca urmare a evolutiilor bune, trei jucatori de la CSR Sibiu, Razvan Oprisiu, Razvan Apolzan si Razvan Popa au facut pasul catre echipa de juniori U17 a CSS Soimii Sibiu.

Primul placaj al lui David

Din pacate, din lipsa posibilitatilor financiare clubul nostru a ratat startul sezonului 2014-2015 la minirugby, neavand posibilitatea de a se prezenta la turneele desfasurate la Timisoara si Campia Turzii.

Horia Stoica, antrenor CSR Sibiu:

“Anul acesta a fost un an bun, in special din punct de vedere al activitatii sportive. Copiii au reusit sa urce pe podium in turneul de la Sacele, au acumulat experienta in joc, au creat anumite relatii de joc si automatisme. CSR Sibiu a fost o ECHIPA anul acesta. Chiar daca am inceput cu bine anul, participand la cateva turnee si avand un succes mare cu organizarea Cupei Cibinium, cel mai mare turneu de minirugby gazduit de Sibiu in ultimii 20 de ani, sfarsitul anului a fost unul nefast din punct de vedere financiar, si nu am putut asigura continuitatea dorita in pregatire si competitii. Multumim celor care ne-au sustinut pana acum, Primaria Sibiu, Carpatica si Simpa si speram ca in 2015 sa-i avem din nou aproape, si poate chiar sa aducem alte companii iubitoare de sport alaturi de noi pentru a putea sa continuam sa crestem din punct de vedere sportiv.”

1 comentariu la “Bilant CSR Sibiu 2014

Comentariile sunt închise.