Pe 16 Octombrie a avut loc prima etapa a Campionatului Regional de Minirugby Transilvania. Desfasurat la Timisoara, aceasta etapa s-a desfasurat sub titulatura „Trofeul Dacilor”.

Puternic sustinuti de parintii care au insotit echipa, cei mici au intrat in focurile meciurilor oficiale la categoria U10. Primul joc, impotriva Timisoarei a fost meciul-etalon, Razboinicii Timisoreni lasand impresia ca nu prea au adversari anul acesta in Transilvania. Desi sirul infrangerea a fost una severa, micii rugbysti sibieni au avut mereu puterea de a o lua de la capat, de a cere balonul si de a ataca. Al doilea meci a fost unul mai bun; chiar daca Baia Mare a reusit o victorie clara, sibienii au aratat totusi ca au atuuri in aparare: placaj, recuperarea balonului, curaj in contact. Dupa ce a trecut tracul intrarii in competitie, nivelul echipei sibiene a crescut de la meci la meci. Cu o aparare foarte buna, echipa CSM-CSR Sibiu a tinut in sah pe Soimii Campia Turzii pana in ultimele minute. O greseala in atac a oferit o oportunitate pentru un contraatac decisiv adversarului. Ultimul meci al zilei avea sa ne aduca si prima si mult-asteptata victorie intr-un meci oficial. Profitand de spatiile largi din apararea echipei CSM Campia Turzii, sibienii au reusit doua incercari indiviudale, pe contraatac, in urma unor actiuni defensive de toata frumusetea. 

Cei mai mari au jucat alaturi de colegii de la CSS Soimii Sibiu doua meciuri la categoria U12, in compania Timisoarei si a celor de la Campia Turzii. Pentru ei a fost de asemenea un test, primele meciuri jucate exclusiv impotriva unor jucatori de aceeasi varsta. Jucatorii nostri au dat dovada de curaj, dar au si aratat anumite abilitati tehnice.

Cina si jocul de pe drumul de intoarcere acasa au fost mica recompensa, dupa o deplasare de vis!

Urmeaza turneul de la Baia Mare pe 5 noiembrie. Bafta!