Micutii rugby sibieni vor juca Sambata la Mihai Viteazu ultima etapa a Campionatului Regional de mini-rugby 2016-2017. Cu doar o etapa inainte de terminarea Campionatului, echipa CSM-CSR Sibiu ramane pe pozitia a patra a clasamentului.

DSC_0280Micutii rugbysti sibieni au jucat in etapa a VI-a din nou intr-o formula foarte tanara de echipa, datorita absentei titularilor. Cu toate acestea, au dat dovada de mult curaj in fata adversarilor cu doi-trei ani mai in varsta. Urmand exemplul capitanului Darius Diac,  fiecare copil si-a indeplinit cu brio sarcinile individuale, iar echipa a jucat la parametri maximi, in plus de experienta sportiva alegandu-se cu o dupa amiaza plina de distractie.

SAM_0326Dorinta, curajul si ambitia nu au putut insa suplini diferenta de calitati fizice, de viziune a jocului si de dezvoltare a calitatilor tehnice fata de echipele mai mari. Astfel, micutii sibieni au incheiat grupa pe locul 4, dupa infrangeri cu 30-15 in fata CSM Campia Turzii, 25-0 cu Viitorul Cluj si 40-0 cu invincibila echipa timisoreana.

In meciul de clasament pentrul locurile 7-8, micutii sibieni s-au impus in fata echipei secunde a Timisoarei, o echipa de varsta echipei noastre.

Inaintea ultimei etape, clasamentul categoriei U10 arata astfel:

1. WARRIORS TIMISOARA 117 puncteDSC_0514
2. ACS „FLORIN POPOVICI“ BAIA MARE 107 puncte
3. CSM CAMPIA TURZII 99 puncte
4. CSM SIBIU 86 puncte
5. CSS VIITORUL CLUJ-NAPOCA 84 puncte
6. CS.SOIMII CAMPIA TURZII 83 puncte
7. CS.OLIMPIC VADU CRISULUI 55 puncte
8. WARRIORS TIMISOARA II 22 puncte