Ziua copilului a adus ploaia pe terenul CSS Bega Timisoara.

Click AICI pentru albumul intreg de la turneu.

Doar la propriu. Zambetele copiilor pe terenul de rugby au inseninat ziua si au facut-o mai frumoasa.

Dragonii au fost prezenti la penultimul turneu din Campionatul Regional de minirugby Transilvania Sud pentru a se intalni cu colegii lor din Timisoara si Oradea.

 

„Dragoneii” exemplari.
La categoria U8 Sibiul a avut un lot numeros, fiind obligat sa schimbe trei sferturi din garnitura la pauza. Toti copii au jucat si s-au distrat. Fineas a avut primele contacte, Andrei  a dat primul placaj, Dragos si Matei si-au folosit forta pentru a inainta si a aduna puncte pentru echipa pe cand mai experimentatii Emma, Anastasia si Edi s-au folosit de tehnica pentru a asigura o aparare cat mai buna. In ciuda locului 3 ocupat cu doua infrangeri in fata prietenilor de la Warriors si SCM Timisoara, copiii nostri au aratat progrese importante fata de primele turnee ale anului.

„Dragonii” din nou de neinvins
La categoria U10 CSR CSM Sibiu a terminat cu doua victorii clare in fata echipelor din Banat, chir daca pe parcursul turneului la sibieni au intrat in joc si copii nascuti in 2011- de la toamna jucatori la categoria U10. Fara ca problema rezultatului sa se puna vreodata, micii rugbysti sibieni au incercat pe alocuri sa joace individualist iar pe alocuri mai tehnic decat pot in acest moment. Bine incadrati de pe margine Dragonii au revenit dupa fiecare moment mai slab la bazele jocului si au reusit sa isi impuna stilul de joc.

 

„Dragonii razboinici”
Cei doi copii ai categoriei U12 care joaca la Warriors Timisoara au aratat ca s-au integrat bine in colectivul banatean in ciuda distantei si au ocupat locul I in acest turneu.

La sfarsitul turneului organizatorii au oferit echipelor cupe si diplome, dar si cate o atentie fiecarui copil, cu ocazia zilei de 1 Iunie.

In acest moment CSR CSM Sibiu ocupa in clasamentul provizoriu:

Locul II la Categoria U8
Locul I la Cateoria U10

Razvan Borcan, antrenor CSM Sibiu: ” Grupa mica a dat dovada de mult curaj, si, foarte important, copiii s-au bucurat de rugby chiar si sub ploaie, in noroi. E foarte important pentru noi sa vedem ca se bucura de fiecare turneu”

Horia Stoica, antrenor CSR Sibiu ” Grupa mica s-a distrat mai mult decat grupa mare. Cei mari au avut unele alunecari si a fost nevoie in repetate randuri sa le reamintim sa se intoarca la bazele jocului. In ciuda pozitiilor ocupate in clasament, cei mici mi-au oferit o satisfactie mai mare decat cei de la U10″

Urmatorul turneu va avea loc Sambata 8 Iunie la Oradea. Acest turneu va decide campioana regionala si pozitiile in clasamentul final.