Duminica CSR CSM Sibiu a participat la Cupa Orasului Sacele cu echipa U10, o echipa formata pe scheletul proaspetei campioane nationale la categoria U8.

Micii rugbysti sibieni au petrecut o zi placuta in orasul din periferia Brasovului si au intalnit colegi noi, din echipe cu care nu au mai jucat pana acum.

CSR CSM Sibiu a castigat meciul de deschidere cu echipa gazda, 40-10, a invins echipa Aurora Baicoi cu 25-10, a fost depasita in ultima actiune a meciului, pierzand cu 20-15 in fata unei frumoase echipe a CSO Pantelimon si a remizat 10-10 in ultimul meci impotriva echipei din Cristian. Aceste rezultate au trimis echipa sibiana pe locul II in clasamentul categoriei.

Doi copii de la categoria U12 au fost „imprumutati” echipei din Sacele si au jucat in toate meciurile la categoria lor de varsta.

Borcan Razvan antrenor CSM Sibiu: e important ca am putut sa vedem echipa la joc acum. Desi am venit in efectiv incomplet, copiii au aratat multe calitati. Totusi, au jucat dupa stilul de joc de la U8, un stil de joc ce nu se mai preteaza la categoria U10. A fost o buna evaluare, stim de unde pornim si stim ce avem de lucru.

Stoica Horia, antrenor CSR Sibiu: A fost o buna evaluare atat individuala pentru toti copiii prezenti cat si colectiva pentru echipa U10. In general suntem „in grafic” cu formarea copiilor. Avem unele lacune, dar suntem in avans la alte capitole.  Sunt fericit ca desi a fost un turneu amical toti copiii s-au luptat si si-au dorit victoria in fiecare meci.