CSM CSR Sibiu tocmai a incheiat sezonul 2017-2018, cu victoria echipei U8 (copii nascuti 2010 si mai mici) in Campionatul National.

La doar doua saptamani de la ultimul turneu oficial, micii rugbysti sibieni incep seria turneelor de pregatire pentru sezonul 2018-2019.
Primul turneu disputat va avea loc duminica 16 Septembrie, la Sacele-Brasov. Echipa sibiana U10 (copii nascuti 2009 si 2010) va juca impotriva echipelor CSO Pantelimon, RC Cristian si a gazdelor de la CSR Sacele.

Razvan Borcan, antrenor: “Unii a spune ca pauza a fost una scurta. Se inseala; copiii isi doresc mai mult decat orice sa joace, meciul este pana la urma motivul pentru care ei practica acest sport. Ne bucuram de faptul ca prietenii si colegii din Sacele ne-au invitat la acest turneu. Dorim sa organizam inca un turneu la Sibiu pe 6 Octombrie, turneu ce ar coincide cu meciul Sibiu-Petrosani si sa avem o zi de sarbatoare a rugbyului pe malul Cibinului.”

Dani Birza: ” E un turneu binevenit, mai ales pentru grupa mica. Majoritatea copiilor nostri au schimbat categoria de varsta din acest sezon. Asta inseamna ca vor juca dupa reguli mai complexe, cu baloane mai mari. E bine ca se pot adapta deja.  Intre timp, ne mai distram jucand cu si impotriva echipei de seniori.”

Horia Stoica, antrenor: ” Deocamdata singura echipa completa este cea de U10, de aceea este  singura echipa cu care vom juca la Sacele. Avem cativa copii noi la categoriile U8 si U12 si speram sa completam echipele cat mai curand si sa ne putem prezenta in turneele oficiale cu trei echipe complete: U12, U10 si U8.”

Asteptam toti copiii nascuti dupa 2007 la terenul de rugby Bebe Bobo de pe aleea Calaretilor la o incercare.

Inscrieri:
Horia Stoica 0748 245 210