Echipele CSR CSM Sibiu au participat la Cupa Mosnita Noua, in judetul Timis, la un nou turneu din cadrul Circuitului Regional.

Link spre albumul foto AICI

Echipa U8 a aratat ca a inteles unele din principiile de baza ale jocului, s-a aparat bine din punct de vedere tehnic si a atacat frumos. Dragoneii au fost invinsi de echipele Warriors Timisoara si CSFP Baia Mare si au invins pe colegii de la SCM Timisoara si Warriors Timisoara II.

Horia Stoica, antrenor: ” Cei mici au jucat mai bine, au placat mai bine si au atacat mai eficient. Mai avem de lucru la pastrarea liniei in aparare si la sustinerea in atac, dar ne bucura sa vedem ca cei mici fac progrese si incep sa stapaneasca elementele tehnice de baza: placajul, purtarea balonului si jocul la sol.”

Grupa U10 a incheiat neinvinsa acest turneu. Cu o victorie impotriva colegilor de la Turda si un egal in fata celor de la CSFP Baia Mare in faza grupelor, Dragonii au trebuit sa se multumeasca cu jocul pentru locul III, departajarea facandu-se pe criteriul mediei de varsta, eoarece egalitatea cu maramuresenii a fost perfecta chiar si la esaveraj. In meciul de clasament CSR CSM Sibiu s-a impus in fata colegilor de la SCM Timisoara.

Razvan Borcan, antrenor: ” Turneul a fost unul placut, am jucat impotriva a doua echipe bune si a uneia in formare. Important este ca in aparare am ramas la media de o incercare primita/meci, dar va trebui sa ii ajutam pe copii sa-si foloseasca si calitatile tehnice in atac pentru a gasi solutii si pentru aceasta faza de joc.”

Copiii de la categoria U12 au jucat sub culorile Razboinicilor Timisoarei si au facut un turneu bun, ocupand pozitia a doua, cu trei victorii si o infrangere.

Codrut Nicorici, antrenor Warriors Timisoara: ” Darius are un joc constant, joaca cu noi de mai bine de un an si il cunoastem foarte bine. Pe Bogdan il cunosc de ceva timp, are calitati foarte bune pe care le-a aratat in acest turneu, dar va trebui sa-l ajutam sa se adapteze cat mai bine si repede noii echipe si mai ales cerintelor noii categorii”.