Returul Campionatului Regional de minirugby a trecut rapid, cu povesti frumoase si mai putin frumoase, cu victorii si cu infrangeri, cu reusite si esecuri, cu noi copii si cu abandonuri.

Sambata la Timisoara, Dragonii Conectys sustinuti de Complexul Albota si Oxsy vor juca la categoria U8, U10 si U12 ultima etapa a Campionatului Regional.

La categoria U12, Dragonii vor intalni echipele Warriors Timisoara si CSS Bega Timisoara. Ambele echipe ne sunt in acest moment superioare, deci va fi un bun prilej de a ne imbunatati jocul.

Dragonii la ultimul turneu, la Sighisoara

La categoria U10, Dragonii for juca in compania colegilor de la Warriors Timisoara, CSS Bega Timisoara, si Warriors Universitatea Arad. Speram ca cei mici sa faca o figura frumoasa, cum au facut in ultimele turnee.

Picii de la U8 au aratat lucruri frumoase, iar acum, in echipa aproape completa, speram la un turneu cel putin la fel de bun ca si la ultimul.

Dragonii U14 se vor deplasa duminica la Cluj-Napoca. Vor juca in calitate din invitati in ultimul turneu al grupei Transilvania Nord U14. In toama s-a jucat un tur dezamagitor, in care au participat in mod constant 2 echipe din cele 4 inscrise in Campionatul Transilvania Sud cu Dragonii neinvinsi in 4 etape. In primavara am acceptat cu bucurie invitatia colegilor din zona Transilvania Nord. Astfel, jucatorii nostri vor avea parte de oponenti cu adevarat puternici, si de turnee solicitante.

Horia Stoica, antrenor: speram sa vedem niste progrese. Adevaratele teste vor incepe peste doua saptamani, cu primele etape din Circuitul National de minirugby.

Calin Fugigi, antrenor: sambata si duminica vom avea o evaluare exacta a nivelului nostru, si mai ales a evolutiei din ultimul an. Vom putea astfel sa ne adaptam planul de pregatire pentru perioada verii, astfel incat la toamna schimburile de categorie sa se faca in cele mai bune conditii.