Dragonii CSR-CSS Soimii Sibiu, sustinuti de Conectys, au participat sambata 4 noiembrie la Sighisoara, la al doilea turneu din cadrul Campionatului Regional Transilvania Sud.

Dupa un meci bun, copii nostri au invins in partida care a decis campioana acestui turneu echipa gazda, Titanii Sighisoara, cu scorul de 30-24, marcand 6 incercari netransformate si incasand 4, din care doua transformate.

Rezultatele echipei sibiene;

CSR-CSS Soimii Sibiu v Warriors Timisoara 5-0
CSR-CSS Soimii Sibiu v Alba Iulia 5-0
CSR-CSS SoimiiSibiu v Titanii Sighisoara 30-24

Clasament:

1. CSR-CSS Soimii Sibiu 15p 40-24
2. Titanii Sighisoatra 12p 34-30
3. Warriors Timisoara -2p 0-10
Alba Iulia -2p 0-10

Horia Stoica, antrenor: „A fost o zi buna. Chiar daca am castigat doua meciuri inafara terenului, am mai facut un joc amical cu gazdele, si chiar niste meciuri de rugby in 7. Deocamdata scorurile nu sunt relevante, atata timp cat jocul e departe de ceea ce lucram la antrenamente. Ne bucura mult cum se integreaza in echipa copiii urcati de le grupa U12.”

Calin Fugigi, antrenor: „Mai avem de lucru, si ar trebui sa profitam de aceste ocazii pentru a ne dezvolta jocul. Pentru multi copii e primul sezon U14 rugby in 15, si avem nevoie de a ne adapta cat mai repede la noile dimensiuni ale terenului, reguli, cerinte tehnice si tactice.”

In acest moment, echipa sibiana ocupa primul loc in clasamentul „la zi”, cu 30 de puncte si un esaveraj de 64-24, urmata de Sighisoara cu 22 de puncte.