Echipa de minirugby a Sibiului a petrecut Sambata la Cluj o zi de neuitat.

Copii au jucat de dimineata un turneu amical in compania colegilor de la Baia Mare, Cluj, Mihai Viteazu si Turda. Grupa U10 intarita cu copii de la U8 a facut o figura frumoasa, atingand obiectivele propuse: un joc colectiv bun, sustinere si o circulatie corecta a balonului. Au existat si unele lacune datorata faptului ca echipa noastra se afle in plina pregatire fizica iar copiii nu au avut posibilitatea de  se antrena normal in ultimele saptamani, accentul fiind pus pe dezvoltare motrica si aerobie. Colegii lor de la grupa U12 s-au alaturat la joaca baietilor de la Vadu Crisului si Baia Mare.

Principalul eveniment al zilei a fost insa meciul echipei Nationale. Pe Cluj Arena Dragonii au incurajat Stejarii intr-un meci frumos, pe care insa l-a castigat echipa vizitatore, Georgia.

Razvan Borcan, antrenor:

“Dincolo de turneul de azi dimineata, foarte important pentru copii a fost ca au putut vizita un stadion frumos si au putut sa vada pe viu echipa la care toti aspira, Stejarii. A fost o prima experienta impresionanta pentru cei mici si pe care speram sa o putem repeta.”