Am facut deja publice rezultatele sportive ale echipelor CSR-CSM Sibiu: cifre, scoruri, clasamente. Aceste rezultate sunt importante. Totusi credem cu tarie ca sportul juvenil implica mai mult decat formarea atletica a celor mici, implica in priul rand formarea lor ca oameni.

Alaturi de parinti si de sponsori, la CSR CSM Sibiu nu am uitat ca acest club are ca obiectiv formarea unor copii, atat din punct de vedere sportiv, cat si din punct de vedere uman. Nu am uitat ca aveam in „delegatie” copii de 5-6 ani care avea nevoie si de altceva decat de cazare, masa si rugby.

Am incercat sa aducem micilor Dragoni si altfel de experiente pe langa cele strict sportive.

Astfel, la turneul de la Constanta copiii au beneficiat de o zi suplimentara pentru a putea profita de soare si plaja, au vizitat parcul de distractii din Mamaia si gradina zoologica si au urmarit spectacolul cetaceelor la Delfinariu. La Timisoara copii au vizitat gradina zoologica si centrul istoric al orasului.
La Gura Humorului ne-am relaxat in parcul de distractii al orasului, jucand minigolf, tragand cu arcul sau cu pusca de paintball sau catarati pe parcursul aerian intre arbori.
Turneul de la Oradea este mereu un bun prilej de a vizita Aqua Parkul, la fel ca si turneul de la Bucuresti.

Bineinteles, la sfarsitul unor turnee bune, micii Dragoni au fost rasfatati cu mancarea lor preferata, pizza.

Sfarsitul de an a gasit echipa noastra la colindat la nous sponsor al clubului, compania Conectys.

Horia Stoica, antrenor: ” Copiii au nevoie si de altceva decat de rugby.  Ne bucura mult rezultatele sportive, dar trebuie sa ne gandim la ei ca la niste copii de 6-7-10ani, care au nevoie si de distractie,  si de surse noi de cunostinte. Acum, ca „grupa mica” a crescut, vom trece probabil si la vizitarea unor muzee ori obiective turistice sau istorice in zonele unde vom juca. Copii invata sa se descurce singuri, mai ales in deplasarile de doua sau mai multe zile, unde pe langa masa la restaurant si conduita in timpul acesteia, cei mici trebuie sa invete sa isi gestioneze singuri igiena personala, devenind din ce in ce mai independenti.”