Dragonii si-au aflat programul competitional pana la sfarsitul sezonului 2018-2019.

Pentru echipele de minirugby ale CSM-CSR Sibiu a ramas de disputat returul Campionatului Regional Transilvania Sud si 5 etape in Campionatul National.

La sfarsitul lunii Martie CSR-CSM Sibiu va jucat etapa I a returului Campionatului Regional la Arad. Va fi prima deplasare a Dragonilor in orasul din Vestul tarii.

Pe 20 Aprilie, sub rezerva posibilitatii organizarii, dragonii sunt asteptati la Oradea. Orasul de pe malul Crisului a gazduit mereu turnee frumoase din care echipele noastre s-au intors cu multe invataminte. Plus ca… dragonilor la place apa iar AquaParkurile din zona ne asteapta!

In data de 18 Mai vom fi gazda etapei a treia. Speram sa reusim sa organizam din nou un turneu frumos pe terenul din Valea Aurie.

Campionatul Regional se va incheia cu un turneu de doua zile, de Ziua copilului la Timisoara, in organizarea colegilor de la Warriors.

La inceputul vacantei va debuta la Constanta Circuitul National de minirugby, un turneu cu doua zile de jocuri, sute de copii si distractie.

Etapa a doua a Circuitului National va fi gazduita la inceputul lunii iulie de Cristian-Brasov. Va fi a doua vizita a dragonilor in regiunea Brasovului si prima la Cristian.

Sfarsitul lunii Iulie va duce Dragonii la Cluj, pentru a treia etapa a Circuitului National.

Barladul va fi gazda celei de-a patra etape a Circuitului, in prima jumatate a lunii August.  Va fi o deplasare lunga si o premiera pentru CSR-CSM Sibiu.

Vara, vacanta si Circuitul national se vor incheia odata cu luna August, cu turneul de la Bucuresti.

Razvan Borcan, antrenor: “Ne asteapta o primavara si o vara pline de competitii. Speram sa reusim sa facem fata din punct de vedere financiar acestor provocari. Acesti copii merita sa joace toate turneele, si mai mult, participarea la cat mai multe meciuri este benefica pentru dezvoltarea lor.”

Horia Stoica, antrenor: ” Se anunta un sezon incarcat, cu multe deplasari noi. Va fi ocazia pentru copii se descopere noi locuri si sa-si dezvolte calitatile rugbystice in acelasi timp.”

 

Datele turneelor:

31 Martie Arad CR

19-20 Aprilie Oradea CR

18 Mai Sibiu CR

1-2 Iunie Timisoara CR

21-23 Iunie Constanta  CN

5-7 Iulie Cristian-Brasov CN

26-28 Iulie Cluj Napoca CN

9-11 August Barlad CN

30 August-1 Septembrie Bucuresti CN