Anul 2013 s-a incheiat. Ca in fiecare an de la infiintarea clubului, CSR a organizat impreuna cu cluburile sibiene Cupa 1 Iunie 2012, o sarbatoare rugbystica a tinerilor si copiilor iubitori de rugby din Sibiu.

De asemenea, un eveniment important in viata clubului nostru a fost vizita echipei Bethany School din Kent, Anglia. Echipa engleza a jucat impotriva unei selectionate a Sibiului si a vizitat cateva scoli si structuri umanitare sibiene: Liceul Alimentar, Scoala Poplaca si Casa lui Ionut. De asemenea, Bethany school a jucat si la Timisoara si Cluj. Vizita echipei engleze a adus scolilor si cluburilor vizitate cadouri in baloane si/sau tricouri de joc.

Cu ce ne mandrim cel mai mult este insa faptul ca 5 jucatori ai CSR Sibiu au fost legitimati pentru a juca in Campionatul U17, zona Transilvania, sub culorile CSS Soimii Sibiu.  Doi dintre ei, Dani Barza si Stefan Pitu sunt chiar titulari ai ehipei antrenate de prof. Calin Fugigi.

Prof. Ovidiu Popovici, cel care a facut posibila creerea echipai CSR Poplaca Sibiu, a inceput un ou capitol profesional si rugbystic la Liceul Stefan Ludwig Roth din Medias. Ii uram succes si speram sa continuam colaborarea cu dansul in promovarea sportului cu balonul oval.

Pentru anul 2014 ne dorim sa organizam in continuare o competitie in judetul Sibiu. Dorim organizarea unui eveniment care sa se adreseze atat rugbystilor cat si amatorilor de rugby. De asemenea ne propunem sa participam la 5-6 competitii, precum turneul international Rugby Star Junior la Cluj si un turneu la Campia Turzii, si altele.

Pe lista proiectelor pentru 2014 un loc important il are achizitionarea de echipament de joc si antrenament: shorturi, jambieri, saci de placaj si perne de contact, ghete, pentru ca echipa noastra sa-si poata desfasura meciurile in cele mai buna conditii.

DSC_0315 (2)

Multumita sponsorilor si celor care au redirectionat 2% din impozitul pe venit catre clubul nostru am reusit sa incheiem un parteneriat cu sala de jocuri Dumbrava Veseliei, parteneriat care se vrea concretizat pri infiintarea unei grupe de initiere pentru copii.

Bafta multa in 2014 tuturor rugbystilor si iubitorilor de rugby!