Cunoastem cu totii importanta sportului in dezvoltarea fiecaruia dintre noi.

CSR Sibiu isi axeaza activitatea pe jocul de rugby, un sport complex, care intruneste cateva elemente esentiale in dezvoltarea copiilor:

  1. Dezvoltarea fizica a copilului. In momentul in care copiii (din diverse motive) nu mai au acces la activitati fizice, rugbyul propune dezvoltarea capacitatii aerobice, a rezistentei, a fortei, a indemanarii, pe scurt a calitatilor fizice de baza.
  2. Dezvoltarea capacitatii de socializare. Un sport colectiv precum rugbyul implica mutiple interactiuni  intre copii de aceeasi varsta. Principiul „scopului comun” ii pune pe copii in situatia de a CONSTRUI impreuna pentru atingerea obiectivelor antrenamentelor si meciurilor.
  3. Valori morale.  DSCF6606Solidaritate, incredere, prietenie, respect fata de reguli si parteneri, arbitri, adversari sunt valorile de baza ale rugbyului. Dorinta de a se autodepasi si de a-si aduce aportul individual la realizarea scopului comun este promovata in rugby, scopul fiecarui jucator fiind in primul rand de a se autodepasi si de a-si pune calitatile in valoare astfel incat ECHIPA sa fie cea care castiga. Recompensa rugbystului este astfel victoria colectivului.

DSC_0325

CSR Sibiu impreuna cu Dumbrava Veseliei organizeaza cursuri de initiere in rugby si rugby-tag, o forma non-contact a jocului de rugby. Inscriem copii pentru grupele „sub 9 ani” – copii nascuti in 2005-2006 si „sub 7 ani”, copii nascuti in 2007-2008. Pentru grupuri de minim 6 copii organizam grupe de initiere si pentru alte categorii de varsta. Copiii dumneavoastra vor fi pregatiti de antrenori cu pregatire si experienta internationala.

 Pentru relatii si inscrieri va rugam sa ne contactati pe e-mail: rugbyclubsibiu@hotmail.com , sau pe telefon: 0748 245 210.