Fetite si baietei, haideti la joaca!
Fetite si baietei, haideti la joaca!

Incepand cu luna Septembrie, CSR Sibiu face inscrieri pentru „Scoala de Jocuri” 2015.

Stafetele-preferatele picilor
Stafetele-preferatele picilor

Scoala de Jocuri se adreseaza copiilor cu varsta de minim 4 ani (nascuti 2011), dar, in conditiile in care vor exista cereri suficiente, vom organiza si o grupa de copii mai mici.

joaca de la 4 ani
joaca de la 4 ani

Ne dorim sa oferim si celor mai mici posibilitatea de a face miscare in aer liber, ajutand la dezvoltarea lor din punct de vedere fizic, intelectual si social prin jocurile copilariei.

Cursurile cuprind o gama variata de jocuri, in principal cu mingea, care vor ajuta copiii sa-si dezvolte calitatile motrice, spiritul de echipa si capacitatea de socializare, indemanarea si disciplina.

Totodata, pe parcursul activitatilor vom evalua copiii, iar cei care prezinta aptitudini specifice unui sport anume vor fi indrumati catre acesta.

Antrenorii si educatorii sunt formati in tara si strainatate, cu o vasta experienta sportiva, atat in lucrul cu copiii cat si in sportul de mare performanta.

Inscrieri si informatii la tel 0748 245 210- Horia Stoica, rugbyclubsibiu@hotmail.com , horia.stoica@csrugbysibiu.com sau pe Facebook- CS Rugby Sibiu