Dragonii au incheiat sezonul de toamna cu turneul „Bebe Boboc”, turneu gazduit de terenul care poarta numele respectatului antrenor sibian.

Pe gazonul din Valea Aurie s-au intalnit pentru „o ultima joaca” jucatori de la 5 la 12 ani.

Au participat echipe din Timisoara, Cluj, Oradea, Baia Mare, Turda, Campia Turzii, si Jucu inafara de gazdele din Sibiu.
Cei peste 200 de copii si un mare numar de parinti au avut ocazia de a se revedea pentru ultima data in 2019.Turneul s-a jucat la 3 categorii de varsta: U8, U10 si U12

Categoria U8, categoria celor mai mici a adus la start 7 echipe: Warriors Timisoara 1 si 2, SCM Timisoara, Viitorul Cluj, CS Florin Popovici Baia Mare si bineinteles Dragoneii sibieni. Parintii preznti la turneu, veniti din Cluj, Baia Mare, Timisoara sau Sibiu au avut ocazia sa se bucure observand distractia de pe teren si progresele facute de cei mai mici jucatori cu balonul oval.

La categoria U10, s-au intalnit CS Florin Popovici Baia Mare, CSM Baia Mare, Vulturul Negru Oradea, SCM Timisoara, Soimii Campia Turzii, Speranta Jucu, Viitorul Cluj si CSM CSR Sibiu. Am putut vedea „la treaba” cei mai talentati copii din Transilvania, si mai ales un progres important facut de Vulturasii bihoreni de la inceputul sezonului.

„Grupa Mare” a adunat la start pe Viitorul Cluj, Warriors Timisoara, CSM Baia Mare, CS Florin Popovici Baia Mare, SCM Timisoara, Speranta Jucu si Soimii Turda. Copiii au aratat un rugby de calitate, dorinta de joc si de lupta.

Turneul s-a disputat intr-un spirit de fair-play si prietenie, tonul fiind dat chiar de catre parintii care isi incurajau echipele si jucatorii favoriti unii langa ceilalti, profitand de ultimele raze de soare ale unei toamne tarzii.

Razvan Borcan, antrenor: a fost un turneu frumos. Vremea a tinut cu noi si am putut profita din plin de cele doua terenuri. Copiii de la toate categoriile au aratat progrese importante fata de debutul sezonului. In acest campionat s-a decis sa nu mai tinem clasamente, pentru a da copiilor posibilitatea sa se exprime pe teren fara teama de a gresi si a pierde un meci. Jucatori, antrenori si parinti au inteles acest lucru si a iesit un turneu foarte frumos.

Horia Stoica, antrenor: sunt foarte multumit de jocul echipelor noastre. Cei mici fac progresemari in aparare, iar in atac indaznesc mult si gresesc din ce in ce mai putin. „Grupa mare”, copiii de la „sub10 ani” a facut un turneu foarte bun. Am reusit sa incadram doi noi copii in echipa, ducand numarul debutantilor in acest sezon la 4. Avand in vedere ca jucam in 8, putem sa ne mandrim ca am tinut piept colegilor de la alte cluburi cu jumatate de echipa formata din debutanti. Dealtfel, „veteranii” de la grupa mare au fost putin tristi deoarece nu auputut sa isi mentina invincibilitatea in acest sezon, dupa infrangerea la limita cu Vulturii Oradeni. E un lucru bun sa vad ca isi doresc victoria, dar si mai bine este sa vad ca-si integreaza colegii si ca jocul de pase (obiectivul pentru sezonul acesta si cel viitor) incepe sa dea roade.