Pe 4 Decembrie echipele de rugby din Sibiu si-au jucat ultimele meciuri din acest an.

„Dragonii” au jucat la Timisoara in compania colegilor de la Warriors si CSS Bega iar cei mai mari au jucat la Bucuresti ultimul turneu din „Super Rugby”, competitia rezervata amatorilor.

Tinerii si seniorii au jucat la Bucuresti, in compania echipelor Lupii Targu Mures, Phoenix Brasov, Arlechinii si GFP Bucuresti si Aurora Baicoi un frumos turneu de rugby amator.Razvan Borcan, antrenor: ” Fiecare turneu este foarte util. Tinerii nostri jucatori castiga minute de joc si experienta. Acest lucru ne va ajuta in abordarea competitiilor oficiale din primavara. Suntem multumiti de evolutia tinerilor in ultimele turnee de rugby amator, si speram ca pana la inceputul noului sezon in primavara sa progresam si mai mult.”

Dragonii au jucat la Timisoara

Echipele de minirugby au facut un antrenament comun la invitatia colegilor de la Warriors.

Aceasta deplasare a fost prima facuta cu noul microbuz al clubului, pentru care multumim Conectys!

Dragoneii nu mai jucasera de luni bune. Grupa de sub 8 ani s-a miscat bine, a pasat baloane, a incercat placaje, dar in primul rand s-a simtit bine pe teren.

Grupa mijlocie, categoria U10 a fost o surpriza placuta. Emma a facut ce a stiut ea mai bine, a luat mingea si a alergat de-a lungul marginii pentru doua incercari superbe, Andrei a pasat, s-a implicat in contacte si si-a ajutat coechipierii. Sebi si Cristi si-au pus in valoare calitatile fizice, inscriind cateva incercari in forta.Tot ei au asigurat sustinere pentru grupa U12, unde Clara, Vladut, David si Luca au dat tonul distractiei: combinatii de pase, curse in solitar, placaje ofensive, recuperari.

Grupa U12 a profitat si a jucat alaturi de Darius si Bogdan si rugby in 7 la categoria U14. Obiectivul clubului este ca pe viitor sa ne axam pe rugbyul in 7. A fost un exercitiu util, mai ales in fata unor parteneri care ne-au dominat fizic.

Multumim organizatorilor pentru invitatie, pentru distractie, si cu siguranta pentru frumosul cadou de Mos Nicolae!