Sambata si Duminica echipa U10 a CSR CSM Sibiu va juca la Cristian-Brasov etapa a doua a Campionatului National de minirugby. De asemenea deplasarea o vor face si colegii lor de la grupele U8 si U12 care vor juca impreuna cu cei de la Warriors Timisoara.

In prezent echipa sibiana se afla pe pozitia a patra in clasament, in urma puternicelor echipe Viitorul Cluj, Soimii Bucuresti si CSO Ovidiu.

Razvan Borcan, antrenor: “Mergem increzatori la  Cristian. Copiii au aratat ca stiu rugby si ca au dorinta de a juca si a se lupta cu cei mai buni. Totusi echipa noastra este una din cele mai tinere echipe din campionat si ne va fi foarte greu sa facem fata din punct de vedere fizic. Majoritatea copiior nostri sunt mai mici decat adversarii lor cu un an, si la acest nivel se vede diferenta. E un ciclu bianual, il cunosatem si nu ne facem griji pentru asta. Vrem totusi sa vedem cat de mult au progresat jucatorii nostri fata de sezonul trecut.”

Horia Stoica: ” La Constanta impotriva unor echipe mai puternice am facut fata cu brio o repriza, apoi am fost depasiti pe partea de forta.  Speram sa facem un turneu bun la U10. La U8 obiectivul este distractie si aplicarea primelor procedee tehnice (jocul la sol, purtarea balonului) si a regulilor de baza (in zona de placaj si off-side), pe cand la U12 copiii vor trebui sa arate ca isi merita locul in puternica echipa timisoreana.”