Abia incheiat sezonul regional, copiii de la CSR CSM Sibiu se pregatesc pentru o noua editie a Circuitului National.

Sezonul acest vom merge sa ne invatam cu exigentele noilor categorii, majoritatea jucatorilor sibieni trecand la o categorie noua de varsta sau jucand pentru prima oara un Campionat National.

Jucatorii sibieni vor juca la trei categorii de varsta, U12, U10 si U8.

La categoria U8 „dragoneii” vor intari randurile echipei Warriors Timisoara, la fel ca si la U12.

Categoria U10 va fi ea intarita de cativa mici razboinici timisoreni.

Horia Stoica, antrenor: „Am luat decizia de a colabora cu Warriors pentru acest campionat dintr-un singur motiv: Circuitul este lung, are 5 etape intr-un interval de 11 spatamani. Avem in medie un week-end de 3 zile ocupat la fiecare 3 saptamani. Copiii pleaca in vacanta sau in concediu cu parintii si pentru a putea onora competitia si a ne prezenta la un maxim de turnee ne trebuie un lot mare de jucatori. Nici noi, nici ei nu am fi putut prezenta echipe complete la toate turneele, asa ca am decis sa colaboram pentru a oferi copiilor cat mai multe meciuri.”

Razvan Borcan, antrenor: „Echipa noastra U10 va fi una din cele mai tinere, daca nu cea mai tanara din circuit. De la copiii U12 vrem sa vedem ca aplica ce au invatat in cursul anului, de la cei de U10 vrem sa vedem determinare si dorinta de a se infrunta cu adversari mai puternici, pe cand de la cei mici ne dorim sa vedem ca se distreaza aplicand bazele rugbyului, si ca progreseaza de la un turneu la altul. La U10 vom intalni probabil si selectionate judetene sau chiar regionale, deci provocarea de a juca impotriva celor mai buni este si mai puternica.”

Circuitul National de minirugby va avea 5 etape:

Iunie 21-23 Constanta

Iulie 5-7 Cristian-Brasov

Iulie 26-28 Cluj Napoca

August 9-11 Barlad

August 30-1 Septembrie Bucuresti