Sambata si Duminica, la Bucuresti, va avea loc ultimul turneu din cadrul Circuitului National de minirugby.

Echipa U12 (copii nascuti in 2010 si 2011) a CSM-CSR Sibiu sustinuta de Conectys se afla pe locul III al clasamentului, dupa 3 turnee, la o diferenta foarta mica in fata colegilor de la Baia Mare, si prea departe pentru a recupera in spatele primelor doua clasate, Soimii Bucuresti si Iasi.

Sibiul are poate cea mai tanara echipa din acest Circuit National, cu o medie de varsta de 11 ani si 2 luni.

Desi nu pornim ca favoriti, micii rugbysti sibieni se vor bucura de meciuri bune impotriva celor mai puternice echipe din tara.

Razvan Borcan, antrenor: „Cu siguranta ne dorim o medalie, dar mai important este ca acesti copii vor avea parte de minim 3-4 meciuri tari, din care vor avea de invatat pe termen mediu si lung. Cu totii si-au sacrificat vacanta de vara pentru a fi alaturi de prietenii lor pe terenul de rugby si sunt convins ca pe langa meciuri si cupe au castigat multa experienta.”

Patrick Mungiuri, antrenor: „La ultimele turnee copiii cei mai mici ca varsta s-au ridicat la nivelul competitiei. Acesta este un mare castig in privinta formarii lor. „

Horia Stoica, antrenor: „Cei mari au luptat din greu sa compenseze diferenta la nivel fizic intre noi si alte echipe. Cei mici au luptat din greu sa se ridice la nivelul celor mai mari. Suntem mandri de atitudinea lor si speram ca ea sa fie rasplatita cu o medalie.”