Echipele U10 si U12 ale Dragonilor CSM-CSR Conectys au inceput sezonul 2023-2024 in Campionatul Regional Transilvania cu un turneu la Timisoara.

Echipa U10 s-a comportat foarte bine pe partea ofensiva, reusind cateva actiuni frumoase, si „plimband” bine balonul. Cu toate acestea, Dragoneii au trebuit sa accepte superioritatea colegilor mai experimentati de la Bega Timisoara, Warriors Timisoara si Titanii Sighisoara.


La categoria U12 apararea a fost mai precisa. Atacul a mers binisor, cu multa miscare a balonului. Dragonii au incheiat pe pozitia a treia, in urma colegilor de la Warriors si Bega Timisoara.


Horia Stoica, antrenor: Jocul a fost multumitor. Copiii au crescut bine peste vara. De cateva saptamani am lucrat circulatia balonului. Inca se comit greseli tehnice, dar copiii paseaza mult mai mult, mult mai corect si mult mai eficient. Vom intra in curand in modulul „Conservarea balonului”, ceea ce ar trebui sa duca la mai putine mingi pierdute si mai putine baloane de contraatac pentru adversari.

Echipa U14 a jucat acasa prima etapa a Campionatului Regional Transilvania Sud. Cu o aparare precisa si un atac bine structurat, Dragonii CSS Soimii-CSR Sibiu au trecut de colegii de la Leii Campia Turzii/Titanii Sighisoara cu 4 incercari la 1, scor final 26-7.


Calin Fugigi, antrenor: „Copiii au jucat peste asteptari. Jocul de pase a fost mai cursiv decat ne asteptam, sustinerea defensiva si ofensiva foarte bune. Sunt multe elemente noi de invatat. Copiii au trecut la jocul pe teren mare, regulile au evoluat spre jocul de seniori, dar jucatorii nostri s-au adaptat repede la principalele schimbari.”

Dragonii vor juca sambata 28.10 la Timisoara, la categoriile U10 si U12 in etapa a doua a Campionatului Regional Transilvania Sud,si un turneu amical de rugby in 7 la categoria U14.