Dragonii Conectys, sustinuti de OXSY.AI nu au avut vacanta propriu-zis in aceasta vara.

Implicati cu doua echipe in Circuitul National de minirugby, Dragonii au avut o vara plina.

Pe langa turneele de la Constanta, Valcea, si Bucuresti, micii rugbysti sibieni au avut planificate si un cantonament la Saturn si 3 perioade de cate doua saptamani de semicantonament.

Prima perioada, la inceputul vacantei a prevazut doua antrenamente pe zi: antrenamentul de dimineata dedicat tehnicii alergarii, iar dupa amiaza rugbyului. Etapa a doua a prevazut in luna Iulie la antrenamentul de dimineata pregatire fizica generala, iar dupa amiaza rugby. Ultima etapa de doua saptamani, care sa va incheia joi este dedicata antrenamentelor de mobilitate dimineata si rugbyului dupa amiaza.

Calin Fugigi, antrenor: „Am avut niste perioade de antrenament foarte bune. Am putut observa progrese. Ne pare rau ca nu am putut profita mai mult de aceste perioade, in special pe partea de tehnica alergarii si de pregatire fizica generala.”

Horia Stoica, antrenor: „Multumim sponsorilor care au facut posibile cele trei perioade de semicantonament. Au fost 6 saptamani in total. Multumim Conectys, Multumim OXSY, multumim domnului Halmaghi de la EuroEcologic pentru cele doua toalete pe care le avem de la inceputul vacantei la teren.”