Dragonii CSR- CSM si CSR-CSS Soimii Sibiu, sustinuti de Conectys si Complexul Albota  se deplaseaza la Saturn.

Ei vor participa in perioada 28-30 Iunie la prima etapa din Circuitul National de minirugby. Aceasta competitie este rezervata echipelor U8, U10 si U12. Prima etapa se va juca la Techirghiol.Dupa incheierea acestui turneu, grupele U8, U10, U12 si U14 vor efectua un cantonament in Saturn, pana Vineri, 5 Iulie. Atunci, Dragonii U14 se vor intoarce la Sibiu pentru un week-end de odihna.

Grupele mici se vor deplasa la Cristian Brasov pentru al doilea turneu al circuitului National, apoi se vor intoarce acasa.

Calin Fugigi, antrenor:” Speram sa profitam de saptamana petrecuta la mare pentru a ridica nivelul de pregatire fizica al copiilor. Vom putea profita de nisip si de apa pentru a crea antrenamente distractive dar eficiente. Vom privilegia jocurile cu mingea.”

Horia Stoica, antrenor: „Vom incerca sa facem minim doua antrenamente zilnic cu grupele mici. Acest cantonament este o buna ocazie pentru a lucra la coeziunea grupului si la disciplina. De asemenea, pentru grupa mare, vom putea profita de timpul petrecut impreuna pentru a intra in partea de regulament si tactica pentru cei care trec la U16.”