Jumatatea vacantei mari se apropie cu pasi rapizi. La fel si jumatatea Campionatului National de minirugby, un campionat in care sunt angrenati toti copiii clubului nostru.

Pe 27-28 Iulie, fie ca se vor numi Razboinici Timisoreni sau Dragoni Sibieni, copiii grupelor U8, U10 si U12 pregatiti la CSR CSM Sibiu vor participa la etapa a treia (din cinci) a Campionatului National de minirugby. Aceasta etapa va avea loc la Cluj Napoca.

La fiecare categorie de varsta copiii vor avea parte de meciuri puternice, din care vor iesi mai experimentati si mai caliti.

Sambata, la U8, copiii nostri vor juca alaturi de prietenii de la Timisoara sub titulatura Warriors impotriva colegilor de la Suceava si de la Cumpana, echipele care ocupa locul III in clasamentul intermediar. Echipa U10, CSR CSM Sibiu va intalni localnicii de la SOimii Turda si Soimii Campia Turzii si echipa din Cumpana. La U12, Darius va juca in calitate de „Razboinic Timisoarean” impotriva echipei locale Rugby Cluj Junior, ocupanta ultimei pozitii a podiumului.

Duminica „picii” vor intalni echipele ACS „Florin Popovici” din Baia Mare, soimii Campia Turzii si vor incheia competitia in compania liderului, Soimii Bucuresti. Echipa U10 va da piept cu ocupantele podiumului intermediar: Viitorul Cluj, CSO Ovidiu si Soimii Bucuresti, locurile I, II si III in clasament. La U12, Razboinicii vor juca in compania Rugby Sacele, Soimii Bucuresti si Viitorul Pantelimon, ultimele doua echipe fiind liderul si secundul clasamentului la zi.

Razvan Borcan, antrenor: ” Ne bucuram ca vom avea ocazia sa jucam atatea meciuri tari, la fiecare categorie copiii nostri avand ocazia de a intalni cele mai bune echipe ale sezonului”

Horia Stoica, antrenor: ” Ziua de duminica va fi una foarte dificila pentru copiii de la toate grupele noastre, cu meciuri tari. Echipa U10 va trebui sa dea dovada de tarie de caracter sa poata duce cele trei meciuri. Deocamdata ne pregatim intr-o atmosfera „de vacanta” desi muncim cat se poate de serios pentru a ne pune la punct tehnic. Asemenea turnee ne pot face doar sa crestem.”