Echipa de minirugby a CSM-CSR Sibiu a incheiat anul primind cadouri oferite generos de catre sponsori.

Vineri 21 Decembrie, la ultimul antrenament al anului, copiii au primit dulciuri oferite de catre unul din sponsorii de durata ai clubului.

Ultima intalnire a micilor rugbysti a avut loc pe 24 Decembrie, la sediul din Sibiu al noului sponosr, Conectys.

Primiti cu caldura de angajatii companiei, copiii au cantat colinde si au fost rasplatiti cu dulciuri si echipament sportiv. Fiecare copil a primit un ghiozdan cu o geaca de iarna, un trening de prezentare si unul de antrenament, o geaca de ploaie si o caciulita.

Horia Stoica, antrenor: „Ne bucura mult aceasta sponsorizare si gestul colegilor de la Conectys de a imparti cadourile aici, in sediul din Sibiu. Acest echipament ne va ajuta mult. Jucam ca o echipa, ne purtam ca o echipa, dar pana azi nu prea aratam ca o echipa. De-acum incolo, vom avea si noi, atat public cat si pe stadioane propria noastra identitate, in culorile sportului sibian, rosu-alb-negru”

Reprezentantul firmei Conectys ne-a declarat: „Am vazut zambetele copiilor, i-am vazut cantand, am vazut ca sunt copii cu o educatie buna, politicosi si cu bun simt. Suntem siguri ca si sportul a avut un impact asupra acestor lucruri. De aceea suntem bucurosi ca putem oferi micilor campioni sibieni un impuls pentru a se dezvolta in continuare.”