Sambata 6 mai, stadionul de rugby Bebe Boboc de pe aleea Calaretilor a fost neincapator.

Neincapator pentru sutele de copii si sutele de parinti venite sa-i sustina pe micii rugbysti la Turneul Dragonilor, turneu contand ca penultima etapa a Campionatului Regional Transilvania.

Pe terenul din Valea Aurie au avut loc meciuri la categoriile U6 (copii nascuti 2017 si mai mici), U8 (copii nascuti in 2015-2016), U10 (copii nascuti in 2013-2014) si U12 (copii nascuti in 2011 si 2012).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

La acest turneu au participat cluburile: CSS Bega Timisoara, Warriors Timisoara, Titanii Sighisoara, Leii Campia Turzii, CSS Viitorul Cluj, Rugby Cluj Junior, Clubul Sportiv Florin Popovici Baia Mare si bineinteles Dragonii CSM-CSR Sibiu, sustinuti de Conectys.

Pe cele 5 terenuri amenajate s-au jucat peste 30 de meciuri intr-o atmosfera de fair-play si prietenie.

La categoriile mai mari -U12 si U10 meciurile au fost conduse de arbitri din Brasov, la categoria U8 arbitrii au fost desemnati jucatorii echipei U14 a Dragonilor, ajutati de antrenori, iar la U6 au arbitrat si condus jocurile chiar antrenorii echipelor participante. Alti jucatori sibieni ai categoriilor U14 ai U15 au avut roluri de voluntari de la oficiali de teren pana la antrenori ale grupelor mai mici.

Horia Stoica, antrenor:

„Ne-am bucurat cu totii de o zi frumoasa de rugby. Echipele sibiene au aratat progrese fata de turneele trecute, ceea ce ne bucura. Asteptam cu incredere Circuitul/Campionatul National care va incepe la sfarsitul lunii Iunie.
Multumim copiilor, parintilor, antrenorilor, sponsorilor si tuturor voluntarilor care au facut ca acest turneu sa fie o reusita.”